vacante exotice
   
 
Sunteti aici: Home - Oferte vacante exotice - Asia - Dubai

DUBAI - *Dubaiul isi datoreaza boom-ul economic resurselor de petrol si gaz natural. Strategia de dezvoltare a fost foarte bine pusa la punct, stiind ca resursele sunt epuizabile, accentul a fost pus pe turism.

*Mai mult de 15% din macaralele lumii se afla in Dubai.

*Numarul locuitorilor Dubaiului este mai mic decat numarul muncitorilor in constructii. Dubaiul a atras atentia lumii datorita cladirilor de proportii foarte mari. Dar acest lucru a atras atentia si celor care lupta pentru drepturile omului, privind forta de munca numeroasa ce provine din Asia de Sud. Aproximativ jumatate din populatia Dubaiului intelege indiana.

*Dubai-ul se poate mandri cu cea mai mare insula artificiala din lume care a costat 12 miliarde de dolari. Pentru constructia insulei au fost folosite 94 de milioane de metri cubi de nisip si 7 milioane de tone de roca. In acest paradis plutitor au fost adusi chiar si 28 de delfini si a fost recreat un recif.
cea mai mare insula artificiala din lume

*Dubaiul este renumit si pentru metroul sau. Metroul din Dubai are renumele de a fi nu numai cea mai bine computerizata linie din lume, dar si cea mai eleganta. Acesta a costat in jur de 8 miliarde de dolari, iar intretinerea lui se aproximeaza la 1 miliard pe an.
Metroul din Dubai

Metroul din Dubai

*Aici se afla si cea mai inalta cladire din lume. Dubaiul se mandreste cu inca o minune a lumii: cea mai inalta cladire ridicata vreodata: 828 metri. Este un zgarie-nori gigant, de 1,5 miliarde de dolari, care devine, astfel, noul simbol al emiratului si se numeste Burj Dubai (sau Burj Khalifa). Constructia a început la 21 septembrie 2004, exteriorul fiind finalizat la 1 octombrie 2009; cladirea a fost inaugurata oficial la data de 4 ianuarie 2010. Costurile totale ale proiectului au fost de 1,4 miliarde de dolari.
Burj Khalifa

Dubai Mall Aquarium Diving

Dubai Mall Aquarium Diving

Seminarul de Turism editia a doua
vacante exotice
vacante exotice Republica Dominicana
vacante exotice Mauritus
vacante Costa Rica
InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com