vacante exotice
   
 
Sunteti aici: Home - Oferte vacante exotice - Asia - Maldive
MALDIVE - Pe scurt, Maldive inseamna soare prietenos, nisip auriu, ape cristaline si o multime de insule care te vor trimite cu gandul la paradisul insulei lui Robinson Crusoe. Uimitoare gradini de coral subacvative si largi lagune de varii adancimi cu infinite nuante de albastru si turcoaz completeaza elegant acest cadru ideal pentru urmatoarea ta vacanta exotica.

Durata zborului: Zborul Bucuresti - Frankfurt dureaza aproximativ 2 ore si 40 minute, iar zborul Frankfurt - Maldive aproximativ 9 ore si 50 minute.
Fus orar: Diferenta fata de fusul orar al Romaniei este de + 3 ore (GMT + 5 ore).
Formalitati: La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii. De asemenea vei avea nevoie si de viza pentru a putea vizita Maldivele. Aceasta se obtine la punctul de frontiera si poate fi prelungita o singura data la departamentul de emigrari.

la plaja in Maldive

Moneda: Moneda nationala in Maldive este rufiyaa (Rf), care are ca subdiviziuni laari (L). 100 de lari sunt echivalentul a o rufiyaa. In Insulele Maldive dolarul american este o moneda forte, drept urmare este foarte posibil sa poti face anumite achizitii direct in dolari. Cu toate acestea, trebuie sa fii foarte atent in momentul in care vei dori sa efectuezi schimbul valutar, pentru ca pe ambarcatiunile dhoni sau la vanzatorii din magazine nu vei obtine un curs avantajos.
cazare Maldive, Oceanul Indian

Bine de stiut: Colectarea coralilor este strict interzisa. La aeroport puteti plati pentru detinerea lor o amenda de 500 USD.
Consumul bauturilor alcolice in afara resorturile turistice in locuri publice este interzis. Bauturile alcoolice sunt foarte scumpe.

Medicamentele necesare pentru o calatorie de acest fel trebuie luate de acasa, inainte de plecare, deoarece in Maldive nu o sa gasesti prea usor o farmacie.
Iti recomandam ca inainte sa pleci in Maldive sa te vaccinezi impotriva hepatitei A.

Clima: Insulele Maldive au un climat tropical cu temperaturi ridicate pe tot parcursul anului si cu o durata mare de stralucire a soarelui. Cea mai calda luna este aprilie si cea mai rece decembrie. Clima este influentata in mare parte de musoni. Temperaturile nu depasesc 31 grade si nu coboara sub 25 de grade chiar si in luna decembrie.

Seminarul de Turism editia a doua
vacante exotice
vacante exotice Republica Dominicana
vacante exotice Mauritus
vacante Costa Rica
InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com